Finnbrit suomeksi

Opiskele englantia, tule mukaan kulttuuritapahtumiin ja tapaa uusia ystäviä!

Finnbrit auttaa sinua ja tiimiäsi eteenpäin englannin kielen ja -kulttuurin haastavista tilanteista, esimerkiksi puheen pitäminen, haastavat asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteet tai tehtävien delegointi. Haluamme auttaa, jotta kanssakäyminen englanniksi olisi luontevaa, jotta sinut ymmärretään kuten tarkoitit, ja jotta asiat sujuvat mutkattomasti ja tehokkaasti kieli- ja kulttuurieroista huolimatta. 

Tarjoamme englannin kielen kursseja ja kielitestejä Helsingissä – nyt myös virtuaalisti! Olemme valmentaneet yksilöitä ja yrityksiä vuodesta 1926. Tarjoamme myös luotettavia, globaalisti tunnettuja ja arvostettuja IELTS ja Cambridge Assessment kielitestejä yhteistyössä British Council’n ja Cambridge Universityn kanssa.

Finnbrit on voittoa tavoittelematon yhdistys. Teemme työtä arvojemme – jatkuva oppiminen, erilaisuus ja ystävällisyys – toteutumiseksi. Finnbrit tarjoaa:

 1. englanninkielen kursseja sekä henkilökohtaisesti tai yrityskohtaisesti räätälöityä englanninkielen opetusta
 2. kansainvälisesti tunnustettuja englannin kielen tasotestejä – sekä IELTS (International English Language Testing System) että Cambridge testejä
 3. opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa ulkomaisten yliopistojen testejä ja tutkintoja Suomessa valvotusti
 4. erilaisia kulttuuritapahtumia esityksistä näytelmiin ja kerhotoimintaan yhteistyökumppaneidemme kanssa

Opiskele englantia+

Haluaisitko muotoilla sanottavasti selkeästi ja kohteliaasti? Tai kysyä kysymyksiä sopivan tiedonjanoisella tavalla? Tai antaa vakuuttavan vaikutelman englantia puhuvassa seurassa?

Finnbrit’llä voit valita miten haluat oppia – aiheen, ajan, paikan ja tahdin – esim. juuri sinulle tai yrityksellesi räätälöidyllä opetuksella tai iltakurssilla. Tarjoamme myös työpajoja, joissa keskitytään esimerkiksi luontevaan keskusteluun, esitysten pitämiseen, ääntämiseen tai asiakaspalveluun englanniksi. Voit opiskella virtuaalisti – erityisen hyödyllistä sinulla on pitkä matka Helsinkiin tai aikataulu ei veny matkustamiseen – tai kasvotusten toimipaikassamme keskellä Helsinkiä. Yrityksille tarjoamme opiskelua myös yrityksen omissa tiloissa.

Saavutat tuloksia kanssamme nopeasti, sillä opiskelu meillä on interaktiivista, ajatuksia herättävää ja hauskaa. Kaikki englannin kielen opettajamme rakentavat itseluottamustasi käyttää englannin kieltä, luovat oppimistilanteeseen sopivasti haastavan, hauskan ja rentoutuneen tunnelman sekä rohkaisevat sinua käyttämään englannin kieltä erilaisissa tilanteissa sujuvasti.

Voit opiskella käytännön englantia, työelämän englantia tai suorittaaksesi englannin kielen testin. Kielen opiskelulla on todettu olevan monia hyötyjä aikuisille. Se parantaa muistia ja lisää luovuutta. Se auttaa kuuntelemaan paremmin sekä erottamaan epäselvän ja tärkeän tiedon toisistaan helpommin. Se parantaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä sekä kykyä perustella mielipiteitä, näkemyksiä ja päätöksiä. Se auttaa käsittelemään ja selviämään paremmin uusista ja epäselvistä tilanteista. Se auttaa myös oman äidinkielen ja kulttuurin hahmottamisessa ja ymmärtämisessä. Englanti on tieteen, tietojen käsittelyn, diplomatian ja matkustamisen kieli. Voit saavuttaa sen avulla monia päämääriä ja taitoja!

Aloita matkasi englannin kieleen Finnbrit’n kanssa ja pyydä tarjous räätälöidyistä yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä tai katso kurssitarjontamme tästä.

Todista englannin kielen taitotasosi+

Tarvitsetko todistuksen englannin kielen taidostasi? Haluatko lisätä todistuksen englannin kielen taidostasi CV’hen? Työskenteletkö yrityksessä, joka haluaa tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden kehittää kielitaitoaan?

Useimmiten, englannin kielen taidon todistus tarvitaan, kun

 • haet kouluun tai yliopistoon englannin kielisessä maassa

 • haet kurssille ja opetusohjelmaan, joka toteutetaan englanniksi

 • haet työpaikkaa, jossa vaaditaan englannin kielen taitoa

 • haluat muuttaa englannin kieliseen maahan.

Finnbrit on Suomen ainoa auktorisoitu IELTS (International English Language Testing System) kielitestien tarjoaja. Finnbrit tarjoaa myös Cambridge Assessment English testejä. Ne ovat maailmanlaajuisesti suosituimmat ja luotettavimmat kielitestit. Mikäli haet koulutusohjelmaan tai työpaikkaan, tarkistathan heiltä, millaisen kielitestin ja tuloksen he hyväksyvät.

Kielitestin tulos voi vaikuttaa merkittävästi elämäsi suuntaan. Finnbrit auttaa sinua mielellään saavuttamaan tavoitteesi, kun etenet opinnoissasi ja urallasi. Löydät kielitestitarjontamme tästä tai ottamalla meihin yhteyttä tästä.

Tule testaamaan englanninkielen taitosi!

Yrityksille+

Finnbrit’llä kielen opetus perustuu oppijoiden lähtökohtiin ja tavoitteisiin. Voitte itse päättää opiskelun kielikoulutuksen fokuksen – aiheet, metodin sekä paikan… Räätälöimme koulutuksen osallistujien taitotason ja koulutettavan osa-alueen mukaisesti. Näin kukin yritys ja tiimi voi heti hyödyntää oman toimialan ja osaamisalueen sanastoa ja laajentaa sitä.

Ideoita koulutukseen voimme poimia esim. seuraavista teemoista: tehokas liike-elämän viestintä, arvostava asiakaspalvelu, luontevat keskustelut, tiimin rakentaminen, neuvottelut, vaikuttavat esitykset ja puheet sekä ääntämisen harjoittaminen.

Räätälöidyt oppimisohjelmat vastaavat tarpeisiin parhaiten, ottaen huomioon tiimin jäsenten lähtötason, työroolit, yrityksen ja toimialan erityispiirteet sekä eri liike-elämän tilanteista johtuvat erityistarpeet, kuten vaikka tärkeän puheen pitäminen kansainvälisille kuulijoille.

Monilla meistä on hyvä sanavarasto ja kielioppi – valitettavasti nämä ruostuvat käyttämättöminä. Lisäksi törmäämme jatkuvasti meille uusiin osa-alueisiin, joiden käsitteet meidän tulee opetella. Lisäksi, tänä päivänä viestinnässä kiinnitetään enemmän ja enemmän huomiota siihen, miten viestitään. Tässä sanavarasto ja kielioppi eivät auta vaan meidän tulee ymmärtää kulttuurista koodistoa mikäli haluamme viestiä tehokkaasti, ystävällisesti ja tulla ymmärretyksi oikein.

Pyydä tarjous räätälöidyistä yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä tai suoraan tästä. Voit myös katsoa ideoita työpajatarjonnastamme tästä.

Pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi!

Opiskelijoille+

Voit suorittaa yliopiston sisäänpääsytestin tai muita testejä / kokeita, jotka kuuluvat opinto-ohjelmaasi ulkomaisessa yliopistossa, valvotusti Suomessa! Valvomme kokeen ja lähetämme tenttipaperisi yliopistoosi tarkastettavaksi.

Opiskelijat ovat tervetulleita hyödyntämään seuraavia palvelujamme:

 • sisäänpääsytestit ulkomaisiin yliopistoihin

 • ulkomaisen yliopistosi opinto-ohjelmaan kuuluvat muut tentit

 • turvallisen työskentelytilan vuokraaminen opiskeluun

 • käännökset ja oikoluku, esim. personal statementit, CVt jne.

Katso lisätietoja ja osta palvelujamme opiskelijoille suunnatuilta tästä

Kysy lisää ja tule hyödyntämään palvelujamme opiskelijoille!

Tapahtumat ja uutiset+

Tapahtumat ovat kaikki englanninkielisiä. Opiskelijamme voivat osallistua näihin, harjoitella englantia ja siihen liittyviä käyttäytymistapoja luontevassa tilanteessa ja ympäristössä. Päivitämme tapahtumatietoja jatkuvasti.

Uutisista löydät sekä Finnbrit koskevat uutiset, opettajiemme blogikirjoituksia sekä artikkeleita liittyen oppimiseen ja koulutukseen, erilaisuuteen, ystävällisyyteen ja elämään kansainvälisessä, monikulttuurisessa ympäristössä.

Katso tulevat tapahtumat ja kiinnostavimmat uutiset tästä.

Tule mukaan tapahtumiimme!

Liity jäseneksi!+

Tulemalla jäseneksi, tuet erilaisuutta, yhteisöllisyyttä ja englanninkielen oppimista sekä jatkat osaltasi lähes 100 vuotiasta perintöä!

Finnbrit tarjoaa kaikille jäsenilleen:

 • sosiaalisia kulttuuritapahtumia englanniksi – voit vain osallistua, nauttia ja saada uusia ystäviä, tai myös tehdä vapaaehtoistyötä tapahtumissa. Suuri osa tapahtumista on jäsenille maksuttomia.

 • kerhoja, jotka tapaavat säännöllisesti kiinnostavan tekemisen ympärillä, esimerkiksi kirjakerho, neulomiskerho, folk-musiikkikerho jne. Samoin kuin tapahtumat, suuri osa kerhoista on jäsenille maksuttomia.

 • alennuksia englannin kielikursseille. Katso sivulle “Why choose us?”, miksi valita meidät. Löydät sieltä monta hyvää syytä valita Finnbrit, esimerkiksi se, että tarjoamme englannin kielen kursseja myös virtuaalisti – näin myös Helsingin ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat henkilöt voivat osallistua kursseillemme. Toki mielellämme näemme sinut myös kursseillamme Helsingin keskustassa toimitiloissamme.

 • uutiskirjeet, jotta pysyt ajantasalla tapahtumista.

 • The Finn-Brits Magazine, josta saat tietoa koko Suomen tapahtumista. Näitä järjestävät eri yhteisöt, Finnish-British Societies, ympäri Suomea.

Muut jäsenyydet, paitsi elinikäinen jäsenyys, ovat voimassa yhden vuoden (12 kk) 1.7.-30.6. ja valittavanasi on useita vaihtoehtoja:

 • Vuosijäsenyys – suosituin jäsenyys aikuisille

 • Opiskelijajäsenyys – suosituin jäsenyys opiskelijoille

 • Perhejäsenyys – kahdelle aikuiselle ja perheen lapsille

 • Elinikäinen jäsenyys – näin tuet Finnbrit tavoitteita pitkäjänteisesti

 • Yritysjäsenyys – suosituin jäsenyys yrityksille

Löydät jäsenyydestä lisätietoja ja mahdollisuuden tulla mukaan tästä

Valitse sinulle ja teille sopivin jäsenyys ja tule mukaan toimintaamme!