Finnbrit suomeksi

Opiskele englantia, tule mukaan kulttuuritapahtumiin ja tapaa uusia ystäviä!

Finnbrit auttaa sinua ja tiimiäsi eteenpäin englannin kieleen ja -kulttuuriin liittyvissä haastavissa tilanteissa, esimerkiksi puheenpitämisessä, asiakaspalvelu- ja neuvottelutilanteissa ja tehtävien delegoinnissa. Haluamme mahdollistaa sen, että kanssakäyminen englanniksi olisi luontevaa, sinua ymmärretään ja asiat sujuvat mutkattomasti ja tehokkaasti kieli- ja kulttuurieroista huolimatta. 

Finnbrit tarjoaa mahdollisuuden oppia englanninkieltä, nyt myös etäopetuksena. Olemme valmentaneet yksilöitä ja yrityksiä jo vuodesta 1926. Voit myös todentaa englannikielen osaamisesi luotettavien testien avulla, sillä tarjoamme globaalisti tunnettuja ja arvostettuja IELTS ja Cambridge Assessment -kielitestejä yhteistyössä British Councilin ja Cambridgen yliopiston kanssa. Voit myös osallistua erilaisiin englanninkielisiin kulttuuritapahtumiin, jotka toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Finnbrit on voittoa tavoittelematon yhdistys. Arvojamme ovat jatkuva oppiminen, erilaisuus ja ystävällisyys, ja teemme työtä niiden toteutumiseksi.

Finnbrit lyhyesti:

 1. tarjoamme englannin kielen kursseja ja henkilökohtaisesti tai yrityskohtaisesti räätälöityä englanninkielen opetusta
 2. järjestämme kansainvälisesti tunnustettuja englannin kielen tasotestejä, joihin kuuluu IELTS (International English Language Testing System) ja Cambridge-testejä
 3. tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa ulkomaisten yliopistojen tenttejä Suomessa
 4. lisäksi järjestämme erilaisia kulttuuritapahtumia, kuten esityksiä, näytelmiä ja kerhotoimintaa, yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Opiskele englantia+

Haluaisitko muotoilla sanottavasti selkeästi ja kohteliaasti? Tai kysyä kysymyksiä sopivan tiedonjanoisella tavalla? Tai antaa vakuuttavan vaikutelman englantia puhuvassa seurassa?

Finnbritillä voit valita miten haluat oppia juuri sinulle tai yrityksellesi räätälöidyn opetuksen avulla tai iltakurssilla. Voit valita aiheen, ajan, paikan ja tahdin. Tarjoamme myös työpajoja, joissa keskitytään esimerkiksi luontevaan keskusteluun, esitysten pitämiseen, ääntämiseen tai asiakaspalveluun. Voit opiskella toimipaikassamme keskellä Helsingissä tai etänä, jos sinulla on  pitkä matka Helsinkiin tai aikataulu ei veny matkustamiseen. Yritysasiakkaille tarjoamme kielikoulutusta myös yrityksen omissa tiloissa.

Saavutat tuloksia kanssamme nopeasti, sillä opiskelu on interaktiivista, ajatuksia herättävää ja hauskaa. Kaikki englannin kielen opettajamme tukevat itseluottamustasi käyttää englannin kieltä, luovat oppimistilanteeseen sopivan haastavan, hauskan ja rentoutuneen tunnelman sekä rohkaisevat sinua käyttämään englannin kieltä erilaisissa tilanteissa sujuvasti.

Voit opiskella käytännön englantia, työelämän englantia tai valmentautua englannin kielen testiä varten. Kielten opiskelulla on todettu olevan monia hyötyjä aikuisille: se parantaa muistia ja lisää luovuutta. Lisäksi se auttaa kuuntelemaan paremmin sekä erottamaan epäselvän ja tärkeän tiedon toisistaan. Se myös parantaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä sekä kykyä perustella mielipiteitä, näkemyksiä ja päätöksiä. Se auttaa käsittelemään ja selviämään paremmin uusista ja epäselvistä tilanteista sekä hahmottamaan ja ymmärtämään myös omaa äidinkieltä ja kulttuuria. Englanti on tieteen, tietojen käsittelyn, diplomatian ja matkustamisen kieli. Voit saavuttaa sen avulla monia päämääriä ja taitoja.

Aloita matkasi englannin kieleen Finnbritin kanssa ja pyydä tarjous räätälöidyistä yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä tai katso kurssitarjontamme tästä.

Todista englannin kielen taitotasosi+

Tarvitsetko todistuksen englannin kielen taidostasi? Haluatko lisätä ansioluetteloosi todistuksen englannin kielen taidostasi? Työskenteletkö yrityksessä, joka haluaa tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden kehittää kielitaitoaan?

Useimmiten, englannin kielen taidon todistus tarvitaan, kun

 • haet kouluun tai yliopistoon, joka sijaitsee englannin kielisessä maassa

 • haet kurssille tai opetusohjelmaan, joka toteutetaan englanniksi

 • haet työpaikkaa, jossa vaaditaan englannin kielen taitoa

 • haluat muuttaa englanninkieliseen maahan.

Finnbrit on Suomen ainoa valtuutettu IELTS (International English Language Testing System) kielitestien tarjoaja. Lisäksi Finnbrit tarjoaa Cambridge Assessment English -testejä. Ne ovat maailmanlaajuisesti suosituimpia ja luotettavimpia kielitestejä. Kun haet koulutusohjelmaan tai työpaikkaa, tarkistathan millainen kielitesti ja tulos on vaatimuksena.

Kielitestin tulos voi vaikuttaa merkittävästi elämäsi suuntaan. Finnbrit auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi opinnoissasi ja urallasi. Löydät kielitestitarjontamme tästä . Voit myös ottaa meihin yhteyttä tästä.

Tule selvittämään englannin kielen taitotasosi!

Englannin kielen valmennusta yrityksille+

Finnbrit’llä kielen opetus perustuu oppijoiden lähtökohtiin ja tavoitteisiin. Voitte itse päättää painopisteet, aiheet, opiskelutavana ja sijainnin. Räätälöimme valmennuksen osallistujien taitotason ja sisältöjen mukaisesti. Näin jokainen yritys ja tiimi voi heti hyödyntää oman toimialansa ja osaamisalueensa sanastoa ja laajentaa sitä.

Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi tehokas liike-elämän viestintä, arvostava asiakaspalvelu, luontevat keskustelut, tiimin kehittäminen, neuvottelut, vaikuttavat esitykset ja puheet sekä ääntämisen harjoitteleminen. Kielitaito mahdollistaa tehtävien suorittamisen ja parhaiden mahdollisten lopputulosten aikaansaamisen.

Räätälöidyt kokonaisuudet vastaavat tarpeisiin parhaiten, sillä niissä otetaan huomioon tiimin jäsenten lähtötaso, työroolit, yrityksen ja toimialan erityispiirteet sekä liike-elämän tilanteista johtuvat erityistarpeet, kuten puheen pitäminen kansainvälisille kuulijoille.

Monilla meistä on hyvä sanavarasto ja kielioppi hallussa, mutta valitettavasti ne ruostuvat käyttämättöminä. Lisäksi törmäämme jatkuvasti uusiin osa-alueisiin, joiden käsitteet on opeteltava. Lisäksi tämän päivän viestinnässä kiinnitetään yhä enemmän huomiota viestintätapoihin. Tällöin sanavaraston ja kieliopin hallinnan lisäksi meidän tulee ymmärtää kulttuurista koodistoa, jos haluamme viestiä tehokkaasti, ystävällisesti ja ymmärrettävästi.

Pyydä tarjous räätälöidyistä yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä tai suoraan tästä. Voit myös tutustua työpajatarjontaamme tästä.

Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi.

Tarjontamme opiskelijoille+

Finnbritillä voit suorittaa yliopistojen valintakokeita ja muita tenttejä, jotka kuuluvat opinto-ohjelmaasi ulkomaisessa yliopistossa. Valvomme kokeet ja tentit ja lähetämme suorituksesi yliopistoosi arvosteltaviksi.

Opiskelijat ovat tervetulleita hyödyntämään seuraavia palvelujamme:

 • valintakokeet ulkomaisiin yliopistoihin

 • ulkomaisen yliopistosi opinto-ohjelmaan kuuluvat tentit

 • työskentelytilan vuokraaminen opiskelua varten

 • käännös- ja oikolukupalvelut, esim. motivaatiokirjettä (personal statement) ja ansioluetteloa (CV) varten

Palveluistamme kerrotaan lisää ja niitä voi ostaa opiskelijoille suunnatuilta sivuilta tästä.

Ota meihin yhteyttä ja tule hyödyntämään opiskelijoille suunnattuja palvelujamme!

Tapahtumat ja uutiset+

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumiimme. Tapahtumamme ovat englanninkielisiä ja päivitämme tapahtumatietoja säännöllisesti.

Uutisosiosta löydät Finnbrittiä koskevia uutisia ja blogikirjoituksia. Lisäksi mukana on artikkeleita, jotka käsittelevät oppimista ja koulutusta, erilaisuutta ja ystävällisyyttä sekä elämää kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä.

Katso tulevat tapahtumat ja kiinnostavimmat uutiset tästä.

Tule mukaan tapahtumiimme!

Liity jäseneksi!+

Finnbritin jäsenenä tuet erilaisuutta, yhteisöllisyyttä ja englanninkielen oppimista sekä pääset osallistumaan lähes 100-vuotiaan yhteisön toimintaan.

Finnbrit tarjoaa kaikille jäsenilleen:

 • englanninkielisiä kulttuuritapahtumia, joiden parissa pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja jotka ovat jäsenille pääosin maksuttomia

 • säännöllisesti kokoontuvia ja jäsenille pääosin maksuttomia kerhoja ja ryhmiä, joihin kuuluu esimerkiksi lukupiiri, neulontaryhmä ja folk-musiikkikerho

 • alennuksia kielikursseista, ks. sivu “Why choose us?”, eli “Miksi valita meidät?”. Löydät sieltä monta hyvää syytä tulla Finnbritin tarjoamaan valmennukseen joko Helsingissä järjestettäville lähikursseille tai etäkursseille, joille voi osallistua helposti myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta

 • uutiskirjeitä, joissa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista

 • The Finn-Brits Magazine -lehden, josta saat tietoa koko Suomen suomalais-brittiläisten yhteisöjen tapahtumista

Elinikäistä jäsenyyttä lukuunottamatta jäsenyydet ovat voimassa vuoden kerrallaan 1.7.-30.6. välisen ajan. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja:

 • vuosijäsenyys (suosituin aikuisten jäsenyys)

 • opiskelijajäsenyys (suosituin opiskelijoiden jäsenyys)

 • perhejäsenyys (kahdelle aikuiselle ja perheen lapsille)

 • elinikäinen jäsenyys (tukee Finnbritin tavoitteita pitkäjänteisesti)

 • yritysjäsenyys (suosituin jäsenyys yrityksille)

Löydät jäsenyydestä lisätietoja jäsenyyssivuilta tästä

Valitse sinulle ja perheellesi sopivin jäsenyystyyppi ja tule mukaan toimintaamme.