Opi englantia

Voit opiskella käytännön englantia, työelämän englantia tai valmistautua englannin kielen testiä varten.

Haluaisitko muotoilla sanottavasi selkeästi ja kohteliaasti? Tai kysyä kysymyksiä sopivan tiedonjanoisella tavalla? Tai antaa vakuuttavan vaikutelman englantia puhuvassa seurassa? Opi englantia Finnbritin kanssa.

Englannin opiskelua omien tarpeidesi mukaan

Finnbritillä voit valita miten haluat oppia juuri sinulle tai yrityksellesi suunnitellun opetuksen avulla tai iltakurssilla. Voit valita aiheen, ajan, paikan ja tahdin. Tarjoamme myös työpajoja, joissa keskitytään esimerkiksi luontevaan keskusteluun, esitysten pitämiseen, ääntämiseen tai asiakaspalveluun.

Saavutat tuloksia kanssamme nopeasti, sillä opiskelu on interaktiivista, ajatuksia herättävää ja hauskaa. Kaikki englannin kielen opettajamme tukevat itseluottamustasi käyttää englannin kieltä, luovat oppimistilanteeseen sopivan haastavan, hauskan ja rentoutuneen tunnelman sekä rohkaisevat sinua käyttämään englannin kieltä erilaisissa tilanteissa sujuvasti.

Voit opiskella toimipaikassamme keskellä Helsinkiä tai etänä, jos sinulla on pitkä matka Helsinkiin tai aikataulu ei veny matkustamiseen. Yritysasiakkaille tarjoamme kielikoulutusta myös yrityksen omissa tiloissa.

Kielten opiskelulla on todettu olevan monia hyötyjä aikuisille: se parantaa muistia ja lisää luovuutta. Lisäksi se auttaa kuuntelemaan paremmin sekä erottamaan epäselvän ja tärkeän tiedon toisistaan. Se myös parantaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä sekä kykyä perustella mielipiteitä, näkemyksiä ja päätöksiä. Se auttaa käsittelemään ja selviämään paremmin uusista ja epäselvistä tilanteista sekä hahmottamaan ja ymmärtämään myös omaa äidinkieltä ja kulttuuria. Englanti on tieteen, tietojenkäsittelyn, diplomatian ja matkustamisen kieli. Voit saavuttaa sen avulla monia päämääriä ja taitoja.

Aloita matkasi englannin kieleen Finnbritin kanssa ja pyydä tarjous sinulle ja tiimillesi suunnitelluista yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä tai katso kurssitarjontamme tästä.

”My personal opinion is that the level of the course
and constant feedback have been excellent in both
face to face and virtual lessons at Finnbrit.”
(Santiago Alonso)