Valmennuskurssit

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi opiskelussa ja työelämässä! 

Englannin kurssiemme avulla menestyt IELTS- ja / tai Cambridgen englannin kielen testeissä. Voit valita joko lähi- tai etäkurssin. Kurssimme kattavat kaikki testien ja kielen osaamisalueet: lukemisen, kirjoittamisen, kuullun ymmärtämisen ja puhumisen. Tarjoamme englannin valmennuskursseja säännöllisesti ympäri vuoden. 

Voit täydentää englannin valmennuskurssiasi lyhyillä fokuskursseillamme, jotka keskittyvät tiettyyn kielen osaamisen osa-alueeseen, jota haluat erityisesti vahvistaa ennen kielitestiä. Voit keskittyä esimerkiksi vain kirjoittamiseen tai vain puhumisen harjoittelemiseen. Näitä kursseja ohjaa kokenut IELTS-tutori. 

Finnbritillä voit myös täydentää osaamistasi yksilöllisillä oppitunneilla, jotka on suunniteltu juuri sinulle. Kysy lisää ja pyydä tarjous täältä

Lisäksi British Council tarjoaa IELTS-kokeeseen valmistautumista varten oppimateriaaleja täällä ja täällä. Tästä voit ladata itsellesi näytemateriaaleja. Saatat myös löytää mobiilisovelluksista hyödyllisiä oppimateriaaleja. Ne löytyvät puhelimesi sovelluskaupasta, esim. IELTS Word Power tai IELTS Prep hakusanoilla. Myös täältä löytyy hyödyllistä tietoa.