Miksi valita Finnbritin koulutus?

Voit luottaa asiantuntemukseemme: olemme todellisia ammattilaisia ​​englannin opetuksessa ja arvioinnissa, ja vietämme 95-vuotisjuhlaamme vuonna 2021!

Opiskele englantia Helsingissä tai etänä pienissä ryhmissä, tule mukaan kulttuuritapahtumiin ja tapaa uusia ihmisiä ystävällisessä yhteisössämme. Tarjoamme paitsi englannin kielen opetusta niin myös monia mahdollisuuksia harjoitella englannin kieltä kaikissa tapahtumissamme sekä ja erilaisissa kerhoissa. Tavoitteenamme on, että voit nauttia oppimisestasi, hyötyä neuvoista ja palautteesta ja pystyä soveltamaan oppimaasi tosielämän tilanteissa.

Finnbritillä voit valita, jatkatko nykyiseltä osaamistasoltasi ylemmälle tasolle, osallistutko valmiisiin kursseihin tai räätälöityihin oppitunteihin vai keskitytkö tiettyjen taitojen, kuten neuvottelutaitojen tai tehokkaan tarinankerronnan, parantamiseen.

Valitset itse miten haluat oppia+

Sinulla on mahdollisuus valita tapa, jolla haluat oppia – aika, tahti, paikka, muoto, opettaja … Tai osallistua etänä inspiroivaan englannin kieliseen keskusteluun valitusta aiheesta ja sanastoalueesta? Tällä tavoin voit sovittaa ”mikro-oppimisen” istunnot päivääsi ja hyödyntää harjoituksen voimaa omaksi hyödyksesi!

Voit todistaa kielitaitosi arvostetuilla globaaleilla kielitesteillä+

Keskitymme auttamaan opiskelijoita edistymään omalla oppimispolullaan, omissa haasteissaan. Opiskelija voi todistaa kielitaitonsa tunnustetuilla pätevyysarvioinneilla: IELTS ja Cambridge Assessments. Olemme ainoa täyden palvelun englannin kielen testauskeskus Suomessa.

Voit luottaa opettajamme kokemuslähtöiseen asiantuntemukseen+

Opettajasi jakaa tietonsa ja asiantuntemuksensa kanssasi tavalla, joka saa sinut todella kokemaan englannin kielen asiayhteyteen ja kulttuuriin sopivalla tavalla.

Opettajamme ovat asiantuntijoita opettamallaan alueella. Opettajamme ymmärtävät ja heillä on itsellään kokemusta useista toiminnoista, kuten myynnistä, neuvotteluista, sopimusten tekemisestä, puheiden pitämisestä, tarinankerronnasta, palautteen antamisesta ja vastaanottamisesta, lakiasioista, henkilöstö- sekä taloushallinnosta. Näin he pystyvät tulkitsemaan ja välittämään kokemukseen perustuvan osaamisensa hyödyksesi.

Sinua ohjataan pedagogisesti todennetuin menetelmin+

Kaikilla korkeasti koulutetuilla ja kokeneilla opettajillamme on vahva opetustausta: korkeakoulututkinnot koulutuksessa ja erityispätevyydet englannin opettamisessa muille kuin sitä äidinkielenään puhuville aikuisille. Heillä kaikilla on yli 10 vuoden kokemus opettamisesta innovatiivisilla ja kiinnostavilla oppimismenetelmillä. Opettajamme auttavat sinua rakentamaan itseluottamustasi ja parantamaan kielitaitoasi pedagogisesti todennettujen menetelmien avulla.

Harjoittelun ja pienten ryhmien voima+

Voit täydentää oppitunteja itseopiskeluharjoituksilla, joita opettaja suosittelee, kuten mikro-oppiminen sanasovellusten avulla tai mielenkiintoisten podcastien kuuntelun avulla. Finnbritin pienryhmät varmistavat, että jokaisella oppijalla on mahdollisuus harjoitella taitojaan ja saada henkilökohtaista palautetta.

Suosittelemme keskittymään englannin oppimiseen säännöllisesti ja aikatauluttamaan 1-2 oppituntia viikossa.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit liittyä sosiaalisiin tapahtumiin ja nauttia uppoutumisesta englannin kieleen “oikeissa” sosiaalisissa tilanteissa.

Kulttuurienvälinen herkkyys käytössäsi!+

Sen lisäksi, että opettajillamme on kokemusta Euroopan ja Pohjois-Amerikan kulttuureista, heillä on monen vuoden kokemus myös Aasian ja Latinalaisen Amerikan kulttuureista, erityisesti Suomesta, Iso-Britanniasta, Ranskasta, Tanskasta, Kiinasta, Intiasta, Brasiliasta, Chilestä… 

Opettajamme pystyvät neuvomaan sinua kulttuurisesti herkissä – kirjoitetuissa ja puhetuissa – viestintätilanteissa, jotka edellyttävät erityistä huomiota tahattomien väärinkäsitysten välttämiseksi.

Opetuksen kehittäminen – etä-, lähi- ja monimuoto-oppiminen+

Kehitämme opetusmenetelmiämme uuden tutkimuksen tullessa saataville ja kuuntelemme tarkkaan opiskelijoiden palautteita. Olemme kehittäneet uusia, lyhyempiä intensiivikursseja ja työpajoja, joiden avulla opiskelijat voivat kokea ja sisäistää kieltä nopeammin ja tehokkaammin. Tämä perustuu uusimpiin tutkimuksiin aikuiskoulutuksesta, käytettävissä olevasta ajasta ja keskittymisestä. Rakensimme koulutustiloihimme myös uuden kielistudion keväällä 2020 ja tarjoamme nyt myös etä- ja monimuotokursseja.

Keskeinen sijainti Helsingissä – ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella!+

Meille on helppo tulla – koulutustilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa. Suoraan edessämme on bussi- ja raitiovaunupysäkit. Lisäksi pääkaupunkiseudun ulkopuolella olevat henkilöt voivat seurata opetusta etäopiskelun avulla. Opettajamme ymmärtävät tietenkin perustavan laatuisesti englannin kieliset kulttuurit (Iso-Britannia, Yhdysvallat), mutta myös suomalaisen kulttuurin ja monet muut kulttuurit.

Tilamme ovat vieraanvaraisia ​​ja viihtyisiä+

Meillä on uusi ja ajan tasalla oleva kielistudio täydentämään koulutustamme, näin halutessanne. Toisaalta tilamme heijastavat uudelleenkäytön ja elinikäisen käytön arvojamme: ”Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä!”, ja ne sopivat hyvin Punavuoren trendikkääseen henkeen ja alueeseen Helsingissä. Yhdistämme vanhat englantilaiset sinivalkoiset teekupit sinisiin Iittala Kastehelmi -lasiastioihin. Olemme ylpeitä suomalaisesta ja englantilaisesta perinnöstämme!

100% tyytyväisyystakuu+

Jos et ole tyytyväinen saamaasi opetukseen, voit peruuttaa sopimuksesi kanssamme. Jos aloitat suunnitellun kurssin, voit osallistua kerran ja keskustella sitten opettajan kanssa, miten olisi paras edetä. Esimerkiksi, jos muun ryhmän osaamistaso on liian vaativa, voimme kokeilla toista ryhmää tai ehdottaa yksityistä oppimista. Haluamme sinun olevan tyytyväinen opetukseen ja oppimisvauhtiin!

Finnbrit is an independent non-profit organisation, with a heritage of almost 100 years. We aim for an inclusive and diverse society and to create opportunities for lifelong learning. Be a part of our journey and join our mission!