Oppiminen, kulttuuri ja ystävyys

Finnbrit on itsenäinen, voittoa tavoittelematon, lähes 100-vuotias organisaatio. Opiskele englantia, myös työelämän englantia, kaikilla tasoilla yksityistunneilla ja pienissä ryhmissä. Todista englannin kielen taitosi testeillä, jotka avaavat ovia uusiin mahdollisuuksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Liity kulttuuri- ja yhteisötapahtumiin ja tapaa uusia ihmisiä ystävällisessä yhteisössämme.

Lisätietoja
https://finnbrit.fi/wp-content/uploads/2021/07/shutterstock_435868111-scaled-1.jpg
Private lessons

Opi englantia

Opiskele englantia pienissä ryhmissä pätevien, kokeneiden englannin opettajien kanssa hauskassa ja rohkaisevassa ilmapiirissä.

Englannin kielen kielitestit

Hanki korkeatasoinen pätevyys, joka osoittaa, että sinulla on työnantajien ja yliopistojen etsimä kielitaito.

Yrityksille

Nauti työpajoista ja kielitunneista, jotka on räätälöity organisaatiosi erityistarpeisiin.

Opiskelijoille

Suorita ulkomaiset yliopistokokeet täällä Helsingissä.

Tapahtumat

Liity mukaan moniin kulttuuritapahtumiin, mukaan lukien live-esitykset, esitykset, keskustelutapahtumat, kirjallisuuskatsaukset, teatterimatkat ja paljon muuta. Pyyhkäise vasemmalle nähdäksesi lisää tapahtumia tai napsauta TAPAHTUMAT ja tarkista kaikki tapahtumat.

Ideat ja palaute

Onko sinulla hieno idea tapahtumasta? Anna meille palautetta kielikokeista tai kurssista, jossa olet käynyt – miten voimme parantaa sitä? Otamme mielellämme vastaan ideoita ja palautetta!

ANNA PALAUTETTA

International talents boost innovation and problem-solving

26.04.2022

As Finland faces a talent shortage, more companies are considering hiring international talent. The benefits are clear, including diverse expertise, faster problem-solving, increased creativity and richer cultural experiences.