Finnbrit has been an authorised examination centre for the Cambridge Assessment English examinations for over 30 years.

Cambridge Assessment -englannin kielen testit

Finnbrit on ollut Cambridge Assessment English -tutkintojen valtuutettu tenttikeskus yli 30 vuoden ajan.

Cambridge English Qualifications ovat syvällisiä ja arvostettuja kokeita, jotka tekevät englannin oppimisesta nautinnollista, tehokasta ja palkitsevaa. Testitulossertifikaatti ei vanhene: se on voimassa koko eliniän.

Cambridgen englanninkielisiä tutkintoja on kolme yleissivistävään ja korkeakoulutukseen tähtäävää testiä. Ne ovat B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, Cambridge English Qualifications on huippuosaamisen merkki, johon tuhannet organisaatiot ympäri maailmaa luottavat ja jonka ne hyväksyvät osoitukseksi englannin kielen osaamisestasi.

Tutkinnot perustuvat tehokkaan opetuksen ja oppimisen tutkimukseen. Ne motivoivat kaiken ikäisiä ja kykyisiä ihmisiä oppimaan englantia ja kehittämään käytännön kielitaitoja todellisiin tilanteisiin.

Jokainen tentti perustuu yhteen eurooppalaisen viitekehyksen (CEFR) kielitaitotasoon, joka auttaa oppijoita parantamaan puhe-, kirjoitus-, luku- ja kuuntelutaitoja askel askeleelta. Napsauttamalla tätä ymmärrät paremmin, millaisia ​​taitoja voit odottaa hallitsevasi tosielämässä eri osaamistasoilla.

Kaikki Cambridge Assessment English -testimme tehdään tietokoneella. Täältä löydät vinkkejä, joissa neuvotaan, mitä sinun on tehtävä ennen tenttiä, mitä voit tuoda tenttiin, mitä tapahtuu tenttipäivänä, mitä tapahtuu kunkin testin lopussa ja tentin jälkeen.

Seuraavat testipäivät+

Alla tulevat testipäivät sekä ilmoittautumisaikataulu:

  • C1 Advanced, tiistaina 07.06.2022

Ilmoittautuminen päättyy, kun istunto on täynnä, viimeistään 10 arkipäivää ennen tenttiä.

Jos olet kiinnostunut testin suorittamisesta, eikä mikään yllä olevista testipäivistä sovi sinulle, ota yhteyttä Finnbritin toimistoon. Jos meillä on tarpeeksi kiinnostusta, järjestämme parhaamme mukaan uusia testi-istuntoja tai -päiviä.

Miksi valitsisin B2 First tason testin?+

Tason B2 First tutkinto osoittaa, että sinulla on kielitaito elää ja työskennellä itsenäisesti englanninkielisessä maassa tai opiskella englanniksi. Kielitaitotodistus on voimassa koko elämäsi.

Löydät lisätietoja täältä.

Miksi valitsisin C1 Advanced tason testin?+

C1 Advanced on syvällinen, korkean tason pätevyys, joka osoittaa, että sinulla on työnantajien ja yliopistojen vaatima kielitaito. Kielitaitotodistus on voimassa koko elämäsi.

Tuhannet oppilaitokset, yritykset ja ministeriöt ympäri maailmaa hyväksyvät Cambridge English Advanced -todistuksen todistuksena korkean tason saavutuksista englannin kielen oppimisessa ja osaamisessa.

Valmistautuminen C1 Advanced -testiin auttaa oppijoita kehittämään taitoja, joita voi hyödyntää opiskellessa, työskennellessä ja asuessa englanninkielisessä maassa.

Löydät lisätietoja täältä.

Miksi valitsisin C2 Proficiency tason testin?+

C2-taito on korkeimman tason pätevyytemme – todiste siitä, että olet erittäin pätevä englannin kielen osaaja. Tämä pätevyys osoittaa maailmalle, että olet oppinut englannin kielen poikkeuksellisen korkealla tasolla. Se osoittaa, että voit kommunikoida englanniksi sujuvasti ja hienostuneesti. Kielitaitotodistus on voimassa koko elämäsi.

Kokeeseen valmistautuminen ja sen suorittaminen tarkoittaa, että sinulla on englannin kielen taso, jota tarvitaan opiskeltaessa tai työskenneltäessa johtavassa ammatillisessa roolissa tai akateemisessa ympäristössä, esimerkiksi jatko- tai tohtoriohjelmassa.

Löydät lisätietoja täältä.

Cambridge Assessment – kielitestin sopimusehdot (T&Cs)+

Katso Cambridgen tentteihin sovellettavat Finnbritin käyttöehdot täältä. Lue käyttöehdot huolellisesti, koska niissä on tärkeitä tietoja poissaoloista, peruutuksista ja hyvityksistä.

Löydät Finnbritin tietosuojakäytännön jokaisesta sivun alatunnisteesta. Sen nimi on ”Tietosuojakäytäntö”. Lue se läpi, koska siinä selitetään, miten hallitsemme ja suojaamme henkilötietojasi.

Napsauta tästä, jos haluat lukea Cambridge Assessment English -tietosuojakäytännöt kokonaisuudessaan.