Finnbrit suomeksi

Opiskele englantia, testaa kielitaitosi ja tule mukaan tapahtumiin!

Learn more
https://finnbrit.fi/wp-content/uploads/2020/07/shutterstock_435868111-scaled.jpg

Finnbrit auttaa sinua ja tiimiäsi eteenpäin siten, että kanssakäyminen englanniksi on luontevaa, sinua ymmärretään ja asiat sujuvat mutkattomasti ja tehokkaasti kieli- ja kulttuurieroista huolimatta. 

Finnbrit on voittoa tavoittelematon yhdistys. Olemme valmentaneet yksilöitä ja yrityksiä jo vuodesta 1926. Arvojamme ovat jatkuva oppiminen, erilaisuus ja ystävällisyys, ja teemme työtä niiden toteutumiseksi.

Finnbrit tarjoaa mahdollisuuden oppia englanninkieltä, myös etäopetuksena. Voit myös todentaa englannikielen osaamisesi luotettavien testien avulla, sillä tarjoamme arvostettuja IELTS ja Cambridge Assessment -kielitestejä. Lisäksi voit osallistua englanninkielisiin kulttuuritapahtumiin, jotka toteutetaan vapaaehtoisvoimin.

Opi englantia

Opi englantia Helsingissä tai etänä, pienissä ryhmissä osaavien englannin opettajien ohjaamana.

IELTS paper-based

Englannin kielen testit

Saat taidoistasi arvostetun todistuksen, jonka avulla näytät, että sinulla on työnantajien ja yliopistojen vaatima kielitaito.

Yrityksille

Opi työssäsi tarvittavia englanninkielen taitoja organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyissä työpajoissa tai tunneilla.

Opiskelijoille

Suorita ulkomaisen yliopistosi tenttejä valvotusti Helsingissä.

Tapahtumat

Tule mukaan kulttuuritapahtumiin nauttimaan mm. musiikista, puheista, väittelyistä, kirjallisuudesta, teatteriretkistä! Pyyhkäise vasemmalle tai valitse ”näytä kaikki” nähdäksesi lisää tapahtumia.

Ideoita ja palautetta

Onko sinulla ehdotus järjestettävästä tapahtumasta? Anna meille palautetta englannin kielen tunneista tai kielitestaustapahtumasta – miten voimme tehdä siitä paremman? Annathan kuulua itsestäsi!

Give Feedback