Business English

Hyvä kielitaito mahdollistaa tehtävien suorittamisen ja parhaiden mahdollisten lopputulosten aikaansaamisen.

Opi työ- ja liike-elämän englantia

Finnbrit’llä kielen opetus perustuu oppijoiden lähtökohtiin ja tavoitteisiin. Voitte itse päättää painopisteet, aiheet, opiskelutavana ja sijainnin. Räätälöimme valmennuksen osallistujien taitotason ja sisältöjen mukaisesti. Näin jokainen yritys ja tiimi voi heti hyödyntää oman toimialansa ja osaamisalueensa sanastoa ja laajentaa sitä.

Valmennuksen teemana voi olla esimerkiksi tehokas liike-elämän viestintä, arvostava asiakaspalvelu, luontevat keskustelut, tiimin kehittäminen, neuvottelut, vaikuttavat esitykset ja puheet sekä ääntämisen harjoitteleminen.

Räätälöidyt kokonaisuudet vastaavat tarpeisiin parhaiten, sillä niissä otetaan huomioon tiimin jäsenten lähtötaso, työroolit, yrityksen ja toimialan erityispiirteet sekä liike-elämän tilanteista johtuvat erityistarpeet, kuten puheen pitäminen kansainvälisille kuulijoille.

Monilla meistä on hyvä sanavarasto ja kielioppi hallussa, mutta valitettavasti ne ruostuvat käyttämättöminä. Lisäksi törmäämme jatkuvasti uusiin osa-alueisiin, joiden käsitteet on opeteltava. Tämän päivän viestinnässä kiinnitetään myös yhä enemmän huomiota viestintätapoihin. Tällöin sanavaraston ja kieliopin hallinnan lisäksi meidän tulee ymmärtää kulttuurista koodistoa, jos haluamme viestiä tehokkaasti, ystävällisesti ja ymmärrettävästi.

Pyydä tarjous räätälöidyistä yksityistunneista ottamalla meihin yhteyttä tästä. Voit myös tutustua työpajatarjontaamme tästä.

Pyydä meiltä tarjous räätälöidystä koulutuksesta yrityksellesi.